2-Faktor Betaling er nu lovkrav

oprettet d. under Modelsport Nyheder

2-Faktor Betaling er nu lovkrav

Vi ved, at det er bøvlet. Når du vil betale for en vare på en webshop i dag, så er det ikke bare at betale. Du skal igennem alverdens sikkerhedsprocedurer for at få lov til at betale. For at undgå net-svindel skal du nemlig bekræfte dit køb gennem NemID nøgleapp eller en SMS og kodeord.

Dette postyr er sat i værks for at sikre, at det rent faktisk er dig, der vil købe en given vare på nettet, og ikke bare én, der har stjålet dine kreditkortoplysninger. I det følgende vil vi tage dig igennem, hvordan du får tilmeldt dig de forskellige sikkerhedsløsninger, så du er klar til at handle på nettet.

De her sikkerhedsløsninger kaldes også to-faktor-godkendelser. En to-faktor-godkendelse betyder, at der skal to godkendelser fra to forskellige kilder til for at godkende fx en betaling.

Én i form af dine kreditkortdata og en anden fx NemID nøgleapp, eller hvis du har registreret dit telefonnummer, hvor du så kan modtage en sikkerhedskode. Vores betalingspartner har lavet en super guide der viser hvordan der foregår.

Vi har også som du vil kunne se i et andet indlæg se at vi netop har tilmeldt os Mobilepay for at gøre det nemt for dig at betale. Se onpay's guide om 2-faktor betaling her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar