Modelsport Rabatkode

Kundeklub:

Hos Modelsport er der ikke forskel på kunderne alle betaler den samme pris og derfor findes der ikke rabatkoder men...

De kunder som har valgt at tilmelde sig vores kundeklub modtager jævnligt mail med gode tilbud, nyheder særlige rabatkoder.

Typisk vil rabatkoden være i forbindelse med lanceringen af nye fjernstyret biler eller andre introtilbud.

Rabatkoder:

Vi har ikke generelle rabatkoder som giver høje eller lave procenter på hele vores sortiment. Så skulle du støde på disse på nettet er det ren fup, som vi intet har med at gøre. Vi tager meget afstand fra den slags fiduser.

Modelsport.dk har altid været garant for lave priser, og super god service

Udover vores forpligtelse til rimelige priser og enestående service stræber vi efter at overgå kundens forventninger på alle områder af vores forretning. Vi forstår, at på det store internet kan man altid støde på et billigere tilbud andre steder. 

Vores dedikation til at levere en fremragende shoppingoplevelse adskiller os fra mængden. Vi har omhyggeligt skabt vores online forretning for at afspejle, hvad vi selv som bevidste forbrugere ville søge hos en ideel forhandler. 

Ærlig og gennemsigtig information:

Vi tror på kraften i klare og præcise produktbeskrivelser. Vores tekster, fotos og videoer er designet til at give dig en autentisk repræsentation af de varer, vi tilbyder. Vi ønsker, at du træffer informerede beslutninger baseret på pålidelig information.

Rådgivning før købet:

Vi forstår, at det kan være overvældende at vælge det rette produkt. Derfor er vores team af eksperter altid tilgængelige for at give personlig rådgivning og hjælpe dig med at finde det perfekte match til dine behov. Vi sigter mod at gøre din shoppingoplevelse til en leg.

Support efter købet:

Vi har ikke som sådan eget værksted, men vi udfører dog selv alle garanti reparationer alligevel, og nogle gange sammen med vores netværk af distributører. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp efter dit køb, står vores dygtige team klar til at yde hurtig og pålidelig support.

Sikker og hurtig levering:

Vi værdsætter din tid og forstår spændingen ved at modtage dit køb hurtigt. Med vores sikre og effektive levering via GLS eller Postnord kan du være sikker på, at din ordre når frem til dig hurtigt og i fremragende stand.

Tryghedmærket butik:

Som en tryghedsmærket butik overgår vi den grundlæggende beskyttelse, der tilbydes af forbrugerlovene. Dette ekstra sikkerhedsniveau beskytter dine rettigheder som kunde og viser vores engagement i din tilfredshed.

Hobby butik:

Vi har valgt kun at være en online hobbybutik, og kan derfor ikke tilbyde besøg i fyssisk butik. men vi er meget tilstede på mail og chat.

Indkøb:

Desuden lægger vi vægt på kvalitet og pålidelighed i vores indkøbspraksis. Vi samarbejder udelukkende med autoriserede distributører, selvom det betyder, at vi investerer en smule mere i vores lager. Denne bevidste valg sikrer, at vi ikke kun leverer de fineste produkter til dig, men garanterer også adgang til de rette supportkanaler, hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer.

Når dagen er omme, kan enhver annoncere et produkt til en lav pris, men den sande forskel viser sig, når modgangen rammer. Det er i de øjeblikke, at de bedste virkelig skiller sig ud, og vi er forpligtet til at være blandt de allerbedste. Vi værdsætter din tillid, og vores ubøjelige dedikation er rettet mod din fulde tilfredshed.

 

Tak fordi du vælger at handle hos Modelsport.dk