Om Modelsport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg Modelsport her:

Facebook 

Modelsport er en webshop der forhandler rc biler og produkter til både børn, unge og voksne. Webshoppen hareksisteret siden 15 marts 2001 og administreres af virksomheden Modelsport Danmark i Tilst ved Aarhus.

 

Service og rådgivning

Vi går meget op i at sikre god service og rådgivning om valg af de rette produkter for dig. Vi rådgiver selvfølgelig også inden du hander ved os så vi kan sikre tilfredse kunder der kommer igen og handler i vores webshop.

 

Vi er i fuld sving med at lave forskellige tiltag så det bliver nemmere for dig, som kunde at finde det du leder efter. Vi kommer med mere info om dette løbende i 2021

Fjernstyret biler

Alle produkter på webshoppen udvælges nøje internt hos Modelsport Danamrk. Så vi ved at de fjernstyrede biler vi sælger alle lever op til vores krav om standard. Vi sælger ikke de samme mærker som de gør i BR og Bilka fordi der er RC biler af en helt anden kvalitet vi ønsker at sælge til dig. Vi vil gerne at du skal blive glad og tilfreds med din handel på Modelsport.dk. Skulle der være mærker som du ønsker at købe der ikke idag er i vores sortiment så tøv ikke med at kontakte os så vil vi vurdere om vi kan udvide sortmentet. Vi har normalt 115+ forskellige fjernstyrede biler i vores udvalg.
 

Reservedele og alt det andet

  Hos Modelsport tilbyder vi normalt alle reservedele til de fjernstyrede biler vi sælger. Men vi må også erkende at det er totalt umuligt, at have alle reservedele og options på lager til alle fjernstyrede biler.

Besøg også vores anden webshop Sokke Kongen her

Plastic Nej tak mærketFolkelisten MærketGreenmindset mærketReklamer Nej Tak Mærket