Traxxas TRX-4 Tactical Unit Fjernstyret bil

oprettet d. under Fjernstyret biler

Traxxas TRX-4 Tactical Unit Fjernstyret bil

Traxxas TRX-4 Tactical Unit Fjernstyret bil

Vi har under en oprydning på vores lager fundet ud af at vi faktisk har 1 stk. af denne fantastiske crawler som for et stykke siden er udgået fra Traxxas,
Den supporteres dog stadig med reservedele så alt er muligt at få til den.

Så er du på udkig efter en special crawler som ikke mange har som ny, vi har tjekket alle vores konkurrenter og det ser ikke ud som om der noget der ligger inde med en model til salg.

Vi har herunder beskrevet hvad er det for en fjernstyret bil som du kan købe dig her. Det er vigtigt at understrege at vi har kun 1 stk. af denne model og kan ikke skaffe nogen.

Hvad er Traxxas TRX-4 Tactical Unit for en fjernstyret bil

Traxxas TRX-4 Tactical Unit er et hurtigreaktionskøretøj designet til at lade op i praktisk talt enhver situation, og dukker uskadt op og klar til det næste sjove eventyr. I byen magter den kantsten, stormer ind i vandpytter og kravler gennem de dybeste huller. Når vejen ender, er mudder, sten og vandløb let erobret af denne terrængående maskine. Den taktiske enhed deler de samme yderst innovative funktioner og kapacitet som TRX-4 Scale og Trail Crawler, men inkluderer en robust, letvægts taktisk krop for øget smidighed. Hvor andre lastbiler frygter at køre, kører den taktiske enhed med fuld gas!


Hemmeligheden bag den taktiske enheds ekstreme terrænegenskaber ligger under dens hårde camouflerede krop. Eksklusive portalaksler leverer maksimal frihøjde og eliminerer praktisk talt drejningsmoment. Fjernbetjente for- og bagdifferentialer låser op for fuld hastighed og låser for klippegreb på forræderiske overflader. Transmissionen med høj/lav rækkevidde forvandler Titan-motorens kraft til et utroligt drejningsmoment i lavt gear eller lynende hastighed i højt gear. Den taktiske enhed er bygget på Traxxas-måden og er hård, kraftfuld og klar til at tage på dine vildeste eventyr.

Ultimativ frihøjde

TRX-4 Tactical Unit er udstyret lige ud af æsken med Traxxas' spilskiftende portalakselsæt. Portalaksler løfter lastbilen ved hjulene for en enorm frihøjde med græskar i midten. For at opnå den samme frigang med lige aksler (og ikke sidde fast), skal dine dæk være over en tomme højere end TRX-4's dæk. TRX-4-chassiset skræver let over kampesten og efterlader alle de andre.

Letvægts Night-Camo Body

Tactical Units lette nat-camo karosseri sænker lastbilens overordnede tyngdepunkt (CG) for større hastigheder, strammere håndtering og forbedret teknisk kravling. De stejle indflyvningsvinkler og høj midterhøjde giver en ustoppelig kombination til at erobre ethvert terræn. Uanset hvor eventyret fører hen, er TRX-4 Tactical Unit op til udfordringen

Torque Twist elimineret

Portalakslerne bruger gearreduktion lige ved hjulene for dramatisk at reducere uønsket vridningsmoment. Samlet akselgearreduktion er over to gange ikke-portaldesign. Titan 550-motorens drejningsmoment udmønter sig i lige, kraftfulde fremadgående bevægelser, snarere end spildt energi, der vrider din rig lige ud over klipperne.

Fjernbetjent låse differentialer

Traxxas giver dig alsidigheden til at låse og låse de forreste og bageste differentialer op, så de passer til dine kørselsbehov direkte fra din sender. Lad differentialerne være ulåste for afslappet kørsel på stien med jævne, snævre vendinger og bedre håndtering ved høje hastigheder. Når banen bliver teknisk, skal du låse de forreste og bageste differentialer, eller bare foran, for overlegent greb over ekstremt terræn. Sleeved mikrokabler styrer den differentielle handling for skala udseende, uden at begrænse den enorme suspension artikulation.

Hi/Low Range Transmission

Når det bliver hårdt, kan du bruge din sender til at skifte til lavt område for et utroligt trækmoment med 4-hjulstræk. Skift til høj rækkevidde for at sprænge ned ad stien. Det bløde affjedringsd esign absorberer let ujævnt terræn og giver et enestående skalaudseende. Uovertruffen alsidighed gør TRX-4 Tactical Unit tilpasselig til stort set enhver situation eller kørestil.

Vandtæt

Traxxas var den første til at bringe dig fuldt vandtætte RC-biler for år siden med vores innovative design. TRX-4 Tactical Unit er fuldstændig vandtæt til, hvordan du virkelig kan lide at spille, ikke "stænksikker". Der er stor forskel. Traxxas' patenterede innovation giver dig frihed til at tackle åer, sne og mudder uden at bekymre dig om vand i din elektronik.

3S Lipo Power System

Den nye XL-5 HV elektroniske fartregulator bringer 3S LiPo-kapacitet til stærkere, mere effektiv løb. Nye fartregulator profiler er blevet tilføjet for jævn og præcis kontrol. En ny Trail-profil letter jævn kørsel for de fleste af dine eventyr, mens en ny Crawl-profil introducerer bakkehold og øjeblikkelig bakning til ekstremt tekniske baner. Begge vil hjælpe dig med at navigere let forhindringer lige fra starten. Lange driftstider, op til 2 timer, er mulige med en Traxxas 3S 5000mAh iD LiPo batteripakke!

Aluminium GTS støddæmpere

Alle nye oliefyldte coil-over GTS støddæmpere blev skabt eksklusivt til TRX-4 chassiset. Disse sølvanodiserede aluminiums enheder leverer silkeblød dæmpningsydelse og har gevindstød legemer til nem kørehøjdejustering. Den overbevisende skala realisme ser fantastisk ud, og de yder endnu bedre med en O-ring hættetætning og dobbelt X-ring aksel tætning

Køb denne Traxxas TRX-4 Tactical Unit her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar